About

Dit is onze

Tijdlijn.


Maak jij hier straks ook deel van uit?Augustus 2011: Eerste Spiegelreflex

Het starte allemaal met een vrije keuzevak in het middelbaar. Daar pikt ik de fotomicrobe op en sinds dien heeft die mijn lichaam (gelukkig) nooit meer veralten.

Januari 2012: Oprichting DW Photography

De eerste jaren ging dit bedrijf door het leven onder de ongelofelijk originele naam Dw Photography, van 'De Wilde en iets met foto's.


Mei 2014: Eerste grote opdrachten sijpelen binnen

De droom om ooit van fotografie begin heel ver weg toch in zicht te komen. De eerste echt festivalzomer zat er op en bedrijven begonnen langzaam hun weg te vinden naar DW Photography


April 2018: Oprichting Wolf Media


Dit jaar maakte ik de sprong om ondertussen niet alleen met fotografie maar ook met videografie mijn brood te verdienen. De klanten kwamen niet langer enkel uit de event - of muzieksector wat voor een interessant mix binnen mijn klantenbestand zorgde. Zoals het een echte wolf beaamt veranderde ik dat jaar ook mijn jachtgebied van Dendermonde naar heel Vlaanderen.

Januari 2019: Social Media Marketing

Social Media begint belangrijker en belangrijker te worden en dat begint zich ook te vertalen in de verzoeken van mijn klanten. Daarom besloot ik om een complete service aan te bieden zodat mijn klanten niet enkel voor de content bij mij terecht konden maar ook voor een strategy eracht en de uitwerking ervan.Maart 2020: COVID-19

Ik zou liegen moest ik zeggen dat 2020 een top jaar was voor Wolf Media. De ene opdracht na de andere werd gecancled en alle samenwerking werden op pauze gezet. De enkele opdrachten in de zomer brachten een letterlijk en figuurlijk weer even de zon terug in mijn leven. Weer kunnen doen wat ik graag doe, zalig! Jammer genoeg was die vreugde niet van lange duur..

Januari 2021: Livestreaming

De Covid-19 crisis heeft mij en mijn klanten vele grijze haren bezorgt maar nog een jaar bij de pakken blijven zitten was geen optie. Ik besloot om alles in te zetten op Livestreaming. Ik investeerde in het nodige materiaal, bouwde een professioneel team uit en ging op zoek naar nieuwe klanten.

Referenties:

Festivals
Rock Werchter (The Hive)

Couleur Café
Crammerock

Paradise City Festival
Horst
Loland
Parsidance Festival
Oosthoek live
Flanders Open Rugby
Denderpop

Bedrijven

Studio Brussel

Red Bull
Democrazy
Working Class Heroes
Stad Dendermonde

Belgica

Komma Board

Bar Proef

Bar Bol

Bar Monde

Sp. A Dendermonde

Au Bureau


Artiesten

Arsenal

Bazart
Coely
Compact Disk Dummies
De Jeugd Van Tegenwoordig
Dijf Sanders
Dopebwoy
Dvtch Norris

Eagl
Ertebrekers

Faisal
J.Bernardt
Lefto
Lil Kleine

Masai & The Roots
Milky Chance
Modestep
Motor City Drumensemble
Mura Masa
Oscar & The Wolf
Pomrad
Poke
Sevn Alias

Soul Shakers

Stuff

The Kooks

The Van Jets
The War on Drugs

Tourist Le MC

Warhola
Woodie Smalls
Yung Felix